torsdag, mars 08, 2007

Bojkotta Pågens jävlarannamma + Psyksjuka i svenska fängelser

Läste härom dagen i GP att Pågen ska sparka alla sina anställda, för att sedan anställa dem igen med mycket sämre lön och förmåner. Dem skulle inte längre få betalt för sin övertid, grundlönen skulle sänkas betydligt och de skulle vara tvungen att jobba helg. De helgarbetande skulle de sparka helt och hållet. Och vilket val har dem egentligen, de stackars arbetarna, än att ta skiten?
I vilket fall som helst blev jag så jävla upprörd att jag har bestämt mig för att inte handla Pågens varor något mer. Bojkott säger jag!!!

Läste även att vår nya regering vill ta USA:s exempel när det kommer till psyksjuka som begår brott. De ska sättas i fängelse, inte tas omhand som de psyksjuka människor de är. Detta passar som handen i handsken med den idiotiska syn Sverige har på USA som vårt storasyskon. Allt USA gör ska även Sverige göra, till och med sådant som de redan har gjort, insett inte funkar, och avskaffat.
Fast så ligger det ännu inte till med psykvården. Jag tittade nyligen på 60 minutes som handlade om en ung man, runt 20 år, som dött av brist på vatten. 22 timmar om dygnet var han fastspänd vid sin brits för han ansågs vara en fara för sig själv och andra. Han dog, och filmades under veckorna då han blev svagare och svagare. Han dog i brist på vatten eftersom han själv sade att han inte var törstig. Fångvaktarna bör alltså även ha trott på honom när han sade att drakarna var ute efter honom och att han måste slå ihjäl dom med sitt svärd.
Vår nya regering anser alltså att vi ska låsa in de människor som redan är inlåsta i sina egna sjuka huvuden. Det är för att de släpps ut ur tvångsvården. Men det är inte de psyksjukas fel att psykvården inte har några resurser, och faktiskt inte har plats för dem. Men eftersom det är så, ska de sättas i fängelse istället. Yahoo för systemet! Jävla idiotland man lever i, kolla historien! Vad funkade? Vad funkade inte? Människan funkar fortfarande likadant!